de voordelige sportprijzen en darts webshop
Het totaalbedrag is € 0,00

Informatie over dartartikelen

DubbelTop in Gemert mag zich met recht een dartspeciaal webshop noemen. Naast de softtippijlen en de mooie collectie steeltippijlen, zorgen de div. vormen en kleuren flights icm. alle mogelijke shafts voor het "fine-tunen" van uw persoonlijke dartpijlen.

Door de vele bekende merken in ons assortiment, is het zeker de moeite waard om eens rustig de site te bekijken. Uiteraard bijbehorende accessoires zoals dartmatten, oches (okkies), diverse rekenhulpen, cabinets. Lederen etuis, of aluminium cases voor de pijlen e.d., wax of grippoeder ook tot de collectie.

Dartflight bedrukken

Maak van uw flights iets unieks door ze te laten bedrukken met uw eigen tekst of foto. Poly flights en R4X flights zijn het meest geschikt voor bedrukking. Uw dartflights van een wel heel persoonlijk tintje voorzien? Dat kan.... wij bedrukken dartflights geheel naar eigen wens. Uw aangeleverde foto, logo etc. bepaald de kwaliteit van de bedrukking. Door ons worden geen mutaties aan uw aangeboden afbeelding uitgevoerd. Een 8-kleurenprinter geeft een enorme diepe kleurgang in de opdrukken. De opdruk is van fotokwaliteit. Dartflights kunnen bedrukt worden met tekst, afbeeldingen of in combinatie hiervan. Dartflights voorzien van uw bedrijfslogo is ook mogelijk. Dartflights bedrukken met het logo van uw sponsor of thuislocatie, of uw dartclublogo behoort ook tot de mogelijkheden. Alle dartflights worden aan 2 zijdes bedrukt.

Punt vervanging

Als de punt van de dartpijlen bot zijn, hoeft u hiervoor de pijlenset niet weg te gooien. Wij kunnen uw dartpijlenset voorzien van nieuwe punten terwijl u wacht. Graag wel even op afspraak.