de voordelige sportprijzen en darts webshop
Het totaalbedrag is € 0,00

Retourneren & Ruilen

Retourneren & Ruilen

U heeft een afkoelingsperiode van 7 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde/geproduceerde producten. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie artikel 7.2 van onze algemene voorwaarden.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. DUBBELTOP zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. 

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen vooraf schriftelijk aan DUBBELTOP kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. 

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. 
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Dubbeltop heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald. 

Retouradres:

DUBBELTOP
Nieuwveld 21
5421 DM Gemert
Nederland

Ruilen is alleen mogelijk indien aan het gestelde in de algemene voorwaarden wordt voldaan.  

Ongefrankeerde en niet schriftelijk aangekondigde retour-zendingen worden niet geaccepteerd. Voor een snelle afhandeling van uw klacht verzoeken wij u een kopie van de factuur mee te sturen en de reden van de retourzending duidelijk te vermelden.

Duidelijk verhaal? Nee? Dan brengen we de boel nog even voor je in kaart.