de voordelige sportprijzen en darts webshop
Het totaalbedrag is € 0,00

Verzending en Levering

Verzending & Levering

Als wij uw totale orderbetaling op onze rekening hebben ontvangen wordt uw bestelling binnen 24 uur ter verzending aangeboden aan onze vervoerder PostNL. Hiervan ontvangt u van ons een e-mail incl. een track-trace code. Bovenstaande levertijden gelden voor artikelen die direct uit voorraad leverbaar zijn. Voor de artikelen die niet direct op voorraad zijn, gelden andere levertijden. 


Standaard-verzending

Uw bestelling zal worden aangeboden door onze vervoerder PostNL. De bezorgtijden van PosNL zijn van maandag t/m vrijdag (09:00-21:00uur) en op zaterdag (09:00-17:00uur). Wanneer de chauffeur onderweg is met uw pakket, ontvangt u hier een email van.  Als u niet thuis bent zal PostNL, indien mogelijk, bij buren afleveren. Wanneer het ook niet mogelijk is om bij buren af te leveren, laat PostNL een kaartje met een Niet-Thuis-Code achter. Met deze code kunt u op de website Mijn Pakket van PostNL  een nieuw bezorgmoment op een ander bezorg-adres opgeven (bijvoorbeeld het dichtstbijzijnde postkantoor). Indien u niets doet, zal PostNL de volgende dag wederom een bezorgpoging doen.

Mocht het de tweede keer ook niet afgeleverd kunnen worden, dan gaat uw pakket naar het dichtstbijzijnde postagentschap, waar u het tot 3 weken na bezorging kunt afhalen. U kunt uw bestelling afhalen op een door u gekozen tijdstip. Haalt u uw bestelling niet af, dan zal het automatisch retour worden gezonden naar ons.

 

De Bestelling zelf afhalen bij DUBBELTOP
Het is mogelijk uw bestelling zelf af te halen in Gemert.  
Zodra uw bestelling voor u klaarstaat nemen wij telefonisch of via de e-mail contact met u op voor een afspraak.

Als u ervoor kiest de bestelling af te komen halen dan kunt u het gehele bedrag contant betalen of vooraf overmaken met iDeal. 
Het is niet mogelijk het bedrag te pinnen of te chippen. Afhalen alleen op afspraak.

 

Verzendkosten en handlingkosten

Onze verzendkosten zijn slechts een bijdrage van € 3,95* aan de door PostNL vastgestelde verzendkosten, inclusief het geldende BTW-tarief en handling,- en verpakkingskosten. De kosten worden berekend per bestelling. Bij een bestelling boven de € 250,00 inclusief BTW worden er geen verzendkosten meer berekend. Bij de opgave van uw bestelling ziet u op de berekening precies wat de verzendkosten zijn.

* Verzendkosten binnen Nederland.
Voor Belgie en Duitsland zijn de verzendkosten € 17,50 inclusief het geldende BTW-tarief en handelingskosten
Levering buiten bovenstaande landen, op aanvraag.